Bruidsreportages

De mooiste dag van je leven.
bruidsreportage-1bruidsreportage-2Jullie plannen de mooiste dag van je leven. Het word een dag om nooit te vergeten. En een prachtig handgemaakt Italiaans album kan daar mooie beelden van die herinneringen aan toevoegen.

Want van jullie dag wil je niks missen en je wilt er later graag weer op terug kijken. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om die details en emoties vast te leggen.
Want een trouwreportage is veel meer dan alleen maar foto's. Het moet jullie emoties en verhaal vertellen.

Werkwijze:

Als jullie kiezen voor Medi-Ja zullen we eerst samen een kennismakingsgesprek voeren. Hierin kunnen jullie je wensen bespreken en de details van de dag zelf.

Maar wat wij ook erg belangrijk vinden is de locatie van de bruidsreportage. We kunnen bijvoorbeeld samen naar de locatie gaan die jullie hebben uitgezocht. Of als jullie hulp nodig hebben bij het zoeken van een mooie locatie helpen wij jullie graag hierbij. Want veel van de sfeer van de foto word bepaald door de locatie.

We zullen ook alle mogelijkheden van het album bespreken.
Het is ook mogelijk om met 2 fotografen aanwezig te zijn. Zodat er geen moment gemist word.
     

We werken met vooraf duidelijke tarieven. Zodat jullie geen verassingen achteraf hebben. Ga voor een indicatie naar onze tarieven pagina, ook voor tarieven van ons exclusieve album.

Save the Date - persoonlijke uitnodiging web pagina - GRATIS -

Voor elk bruidspaar maken indien gewenst een unieke save the date pagina. Deze pagina kunnen jullie sturen naar elke gast voor jullie feest of ceremonie. Er kunnen enkele foto's van bijvoorbeeld the loveshoot worden geplaatst. Daarnaast is er de mogelijk voor de gasten zich te registreren voor jullie feest zodat jullie precies weten wie er komen.